miercuri, 4 iulie 2012

Partea VII

Canferinta ... < Adevarul >
Chris: Dupa ce am lasat-o pe Deea la fete in camera, impreuna cu Sam si Luke, ne-a indreptat spre camera Consiliului. In aceasta camera se tin sedinte importante, cu toti cansilierii vampirilor. Am intrat noi 3 in camera, consilierii in numar de 5 stateau la o masa ovala si discutau. Cand au vazut ca am intrat, toti 5 s-au ridicat in picioare si s-au inclinat in fata noastra, spunand in cor " Bine ati venit ! ". ne asezam si noi la masa, apoi, cel mai inalt consilier ( inalt in grad ), ni se adreseaza pe un ton calm si linistit:
- Stiti ce aveti de facut nu ? Trebuie cat mai repede posibil sa le transformati si pe ele in vampiri. Iar Chris, trebuie sa o faci ... un singur sarut si Deea nu va mai rezista, va murii. Incepand de azi pana intr-o luna, va incepe perioada de 100 de zile in care va veti pregatii pentru lupta.
C:- Stim. Raspund eu incet si constiincios.
- Aveti mare grija, mai ales tu Chris, nu stii ce fel de persoana este, mai ales ca nu ai poti citii gandurile, ea se aseamana cu Legendara, stii ca era cea mai puternica dintre vampirii, ea fiind un Pur-Sange. 
C:- Da ...
- Cand le veti transforma, va trebuii sa aiba loc transformarea in camera Speciala. 
< Camera speciala, este un loc mare si intunecos, abea luminat de 9 candele mici, ce se afla pe pereti, in acea camera, este un Mare Intelept, acesta fiind si el un vampir Pur-Sange. In camera aceea domina un miros special de sange, sangele acelui Mare Intelept. >
C:- Da ... stim.
- Pe timpul razboiului, fetele vor trebuii sa ste inchise si pazite intr-o camera speciala, daca vor fi transformate, ele nu isi vor putea tine catralul in frau si vor actiona la primul contact cu sangele uman. Vor fi pazite de niste garzi speciale.
S:- Domnule ... il intrerupe Sam pe acesta din vorbit, cele 3 ce puteri vor avea, dupa ce le transformam in vampiri ?
- Despre Deea nu stiu nimic, avand in vedere ca fratele vostru Chris nu a putut sa ai citeasca mintile, cred ca va avea cea mai importanta putere, Lumina Domnului si inca alte 2 puteri.
< Harul Domnului, este cea mai mare putere, aceasta are posibilitatea de a vindeva ranile, dand din propria putere a posesorului. Aceasta putere a fost intalnita la , Legendara . >
Luke:- Cum ?! Lumina Domnului ?! Nu se poate asa ceva ! Puterea asta a posedat-o doar Legendara, nu are cum sa o aiba Deea, avand in vedere ca nu este un Pur-Sange. Spune Luke alarmat, ridicandu-se in picioare.
- Luke stai calm. Ii propune consilierul.
- Da, dar ... ?
Chris:- Luke, termina. Al intrerup din vorbit. Nu stim sigur, vom vedea dupa ce o voi transforma. Domnule, dar cand o voi transforma, cum voi stii ca are Lumina Domnului?
- Cand o veu transforma, o putere uimitoare se va dezlantuii asupra ta si iti va fasaia tot corpul, apoi o lumina nemaipomenita, va izbugnii din tot corpul ei si aceasta lumina iti va vindeca toate ranile produse.
C:- Aha ... si cum voi putea sa opresc acea putere dezlantuita? Daca elimina prea multa, iara va intra in coma si nu stiu daca va mai iesi ... Spune Chris trist.
- Of, of,of ... Chris, Chris, Chris, iti vei da singur seama. Stim sigur, ca cele 3 vor poseda fiecare cate o putere, maiputin Deea, daca va avea Lumina Domnului, Va mai avea si alte 2 puteri.
Puterile sunt:
- Lumina Domnului ( Harul divin )
- Vocea Domnului (  Foc )
- Ochiul Domnului ( Gheata )
- Mana Domnului ( Apa )
- Viteza Domnului ( Fulger )
- Cuvantul Domnului ( Magie )
- Posesoarea/ul Domnului ( Viteza ) 
-Aceste 6 puteri sunt cunoascute ca cele mai puternice. Fiecare dintre  adica Demia si Dey, trebuie sa aiba una dintre puterile astea, iar la sfarsit, dupa ce vor dobandi o anumita experienta, va optine si cea dea doua putere, iar daca se va intampla un miracol sa aiba si cea dea treia putere, ele ( Demia si dey ), vor traii mai putin, viata lor va fi scurtata la jumatate. Cea dea treea putere va fi prea mare pentru ele si le va distruge.

Niciun comentariu:

Vorbe fara sens