marți, 1 mai 2012

Capitolul II

Deea: Dupa un dus scurt, ies din baie infasurata intr-un prosop si ma indrept repede inspre sifonier cu gandul sa imi gasesc ceva de imbrcat. Dar pana sa apuc sa deschid usa la sifonier, privesc spre pat unde statea Chris si ma privea fix, studiindu-am din cap panan picioare. Cand am vazut privirile sale dornice, am deschis repede usa si m-am ascuns dupa ea in cat sa nu mi se mai vada corpul. In acel dulap erau numai haine negre, rar mai vedeai strecurat cate un maieu sau tricou alb. Imi aleg o camasa neagra mai larguta, apoi ma indrept spre baie pentru a ma schimba. Dupa ce ma schimb, ma asez pe pat, imi iau MP3-ul si incep sa ascult muzica incet in cat sa nu-l deranjez pe Chris. Dupa 15 secunde, Chris imi trage casca din urechea stanga si imi sopteste cu un zambet pervers pe buze:
- Ce sani de firma ai! Cand am auzit cuvintele aste, imediat am tras cearceaful de pe el si lam pus pe mine, invelindu-ma pana la gat. Cand a vazut Chris asta a inceput sa rada, amuzat de gesturile mele.
Chris: Dupa ce a iesit Deea din baie am ramas uimit de aspectul fizic ce il avea, avea forme atragatoare, picioare subtirele si piept apetisant. Dar ma rog ... A fost o seara amuzanta, jucandu-am pe seama ei.
Deea: A fost o seara naspa, Chris s-a tot amuzat, iar eu am cazut prada lui. Dar acum este dimineata si nimic nu mai conteaza. Ma ridic din pat si ma indrept spre baie sa imi fac siesta de dimineata, dar cand vreau sa ma ma spal pe dinti, imi lipsea pasta si periuta. Ma duc repede si caut in geanta niste bomboane mentolate, noroc ca sunt mereu pregatita, apoi ma imbrac si ies in living. Spre norocul meu, acolo era Dey si Demia. Ne salutam, apoi ne asezam tacute pe canapea. In data isi fac aparitia si baietii de afara. Se  apropie de noi, iar Luke ne intreaba:
- Fetelor nu trebuie sa mergeti la scoala?
-Ba da! raspundem toate 3 odata.
- Stai putin sa ne luam gentile si venim. Ii spun eu.
-Ok! rapunde Sam de langa Luke. Dupa 2 minute coboram cu gentile, iar Chris imi spune:
- Deea vino incoace. Ma duc langa el, apoi ma ia pe brate si zboara cu mine. Dupa 25 minute am ajuns la scoala, dar am aflat ca nu se fac ore. Dupa aceasta veste care odata ma bucura, dar acum ma lua groaza, il intreb pe Chris:
-  Acum ne lasati sa plecam acasa?
- Nu. raspunde el
-Dar de ce?! Incep sa tip eu nervoasa, apoi am luat-o la goana, dar nu apuc sa ies pe usa scolii, deoarece Chris m-a prins imediat, ma trage de mana si ma izbeste de perete, punandu-mi mana in zona gatului.
- Ti-am spus nu, asa ca NU este si gata! spune el infuriat.
- Hai acasa la tine sa iti faci bagajele! La fel si voi doua!
Dupa ce mi-am pus hainele intr-un geamantan mare, l-am luat si am iesit din camera. Chris imi ia geamantanul din mana si apoi imi spune sa ma urc pe spatele lui. Cand am ajuns "acasa", cobor de pe spatele lui si intru inauntru, acolo era Demia si Dey. Cand m-au vazut ca am intrat teafara, au venit repede si au sarit pe mine daramandu-ma pe jos. Cam au vazut Sam si Luke faza asta au izbugnit in ras, dar Chris le spune:
- Hai ridicativa de pe ea ca are treaba cu mine! spune Chris hotarat.
- Ce treaba? intreb eu curioasa.
- Haide sus! imi spune el tragandu-ma de mana.
Dupa ce am ajuns sus in camera lui, Chris arunca geamantanul intr-un colt al camerei, apoi se intoarce la mine, ma ia in brate, apoi ma pune usor pe pat incepand sa ma sarute, cand i-am vazut intentiile, am incercat sa il imping de pe mine, dar acesta mi-a prins mainile cu mainile sale, apoi a continuat sa ma sarute pe buze coborand pe gat. Dupa 3 minute de sarutat pe buze si gat, mi-a cuprins mainile intr-una singura, iar cu cealalta ma mangaia pe unul din picioarele ce ai atingea usor corpul.
Va Urma :X !

Vorbe fara sens