joi, 3 mai 2012

Capitolul IV

Dupa 30 de minute de zbor, am ajuns si la club. Am in intrat in club alaturi de Chris ce isi puse mana pe talia mea subtirica. In fata noastra apare un om mai in varsta ce ai spune lui Chris:
- Ce fata frumoasa ai cu tine! Este noua ta victima? intreaba omul.
- Nu ea este iubita mea. ai raspunde Chris calm.
- A da? Bu te cred ! Ii spune nenea amuzat.
- Ba sa ma crezi ! Ii spune Chris nervos, apoi am plecat din fata lui. Ne indreptam intr-un colt al clubului, unde era o gasca de oameni. Chris ai saluta, ma prezinta si pe mine:
- Ea este iubita mea Deea. le spune el mandru
- Buna! ai salut eu entuziasmata. Toti au inceput sa ma salute, apoi ai puneai lui Chris mi de intrebari despre mine. Dupa 3 minute de intrebari, Chris imi face semn sa merg dupa el, apoi se aseaza pe un scau si imi sopteste sa ma asez in bratele lui. Asa am si facut. Dupa vorbe si discutii, am inceput sa ne jucam un joc numit " Adevar sau Provocare ". Eu si Chris am fost provocat sa ne urcam pe scena si sa ne sarutam, iar deodata toti au inceput sa strige " Sarut! Sarut! Sarut! " O animatoare din club a venit si a luat unul din scaunele ellate acolo, l-a urcat pe scena, apoi ne-a spus sa ne urcamsi noi. Chris se aseaza pe scaun, apoi imi sopteste " Saruta-ma! ".  Il privesc cateva secunde, ridic o spranceana, apoi zambesc provocator, vin langa el, ma asez in bratele lui in asa fel in cat sa fiu fata in fata cu Chris, apoi imi apropii buzele de ale sale si incep sa il sarut, in timp ce acesta isi lasa mainile sa ma mangaie si sa ma pipaie pe spate. Dupa 30 de secunde ma ridic de pe el, fac un mic dans la bara, apoi ma asez iara in bratele sale, dar de data asta a fost altfel. Cand m-am pus in bratele sale, a inceput sa ma sarute pa gat, mangaindu-ma pe spate, apoi a urcat sarutandu-ma pe buze. Ma saruta asa de pasional si marunt, in cat simteam ca nu mai aveam aier, ma facusem in bratele lui ca o marioneta fara viata, deabea mai putean sa imi tin capul pe umeri. Cand a vazut  Chris asta, ma lua pe brate si a coborat jos de pe sceba, apoi a iesit din club, iar de aici nu mai stiu .
Dupa 3 zile : Ma simt ata de slabita si de obosita. Si pe deasupra am avut si un vis ciudat... Deschid incet ochii, ma uit in jur, langa mine era ...
- Chris? intreb eu surprinsa.
- Cum te simti ?! intreaba Chris alarmat.
- Bine, putin slabita, dar in rest bine. Dar de ce esti asa alarmat?
- Eh ... , nui nimic . spune el nepasator.
- Sti saruturile primite si data? intreaba Sam
- Sam, ce faci aici? intreb eu si mai curioasa. Da stiu despre... ce este in legatura cu ele?
- Chris ti-a absorbit energia fara sa isi dea seama. raspunde Luke.
- Luke si tu esti aici?
- Buna Deea. imi spune Luke facand cu mana.
- Buna ... m spunetimi si mie mai multe despre chestia asta. spun eu curioasa
- Nu mai fi tu asa curioasa! spune Chris
- Hai acum odihnestete. spune Sam zambind.
- Da asa voi face. Dupa ce am spus asta, cei 2 baieti Sam si Luke au iesti din camera, la care eu il intreb pe Chris:
-Chris ce face Demia si Dey?
- Bine ... cred. imi raspunde Chris nesigur. Lucreaza la un cantec.
- Aha. spun eu lamurita.
- Apropo, ce rochita frumoasa ai pe tine! spune le zambind si parca pocnea de fericire.
- Ce rochita? intreb eu ironica
- Ce scurta deasupra genunchilor.
- Ma rog, dar cine m-a imbracat cu ea?
- Ha , ha , ha  spune el amuzat, in timp ce ma rugan sa nu o fi facut-o el.
- Stai linistita ca nu am facut-o eu, fetele te-au imbracat.
Cand am auzit vorbele astea am expirat adanc, inchizand ochii.

Va Urma :x !

Capitolul III

Cobora cu saruturile din ce in ce mai jos, pana a ajuns la piept. S-a ridicat de pe mine, dar tot ma tinea de maini, apoi a luat o franghie si mi-a legat incheeturile mainilor de pat, apoi a revenit si a cantinuat, dandu-mi jos tricoul, mangaindu-mi usor sanii, la care lacrimile au inceput sa se rasfire pe obraji, iar vorbele sugrumate de saruturile sale din ce in ce mai violente, incercau sa il roage sa inceteze. Cand a inteles cat de cat ceea ce am vrut sa spun, s-a apropiat usor de urechea mea si mi-a soptit " Asta este pedeapsa ca ai vrut sa fugi! ". Dupa ce mi-a dat de inteles ce vrea sa faca, a inceput sa ma sarute pe burta, in timp ce cu una din maini imi dadea fustita jos, coborand cu saruturile. Mia sarutat toata burta, apoi a cobort pe picioare, sarutandu-le pana la genunchi, si din nou a urcat cu saruturile pe buze, dar spre norocul si fericirea mea, ca saruturile au fost intrerupte de o bubuietura asurzitoare ce se auzea de afara. Chris iese repede si apare dupa 15 minute, la care imi spune:
- Am fost intrerupti, dar continuam noi. spune el cu zambetul pervers de care nu imi placea, in timp ce eu ai spun cu ochii inecati in lacrimi:
- Te rog dezleagama ...
- Ok ... , te voi dezlega, daca imi promiti ca vei veni cu mine intr-un club si te vei da drept iubita mea. Imi spune el pe un ton mai ciudat.
- Bine, bine, voi face ce vrei tu. Chris se apropie de mine, ma saruta pe buze, apoi imi dezleaga incheeturile mainilor. Dupa ce ma dezleaga, ma duc la baie imi fac un dus scurt, apoi ma imbrac cu o fustita neagra scurta, imi iau un maieu negru ca multe taieturi si o pereche de pantofi tot negri cu toc de 16 cm.  Mi-am prins parul sus intr-o coada, ce imi ajumgea pana la sezut, am luat cateva accesorii, apoi m-am machiat putinel si m-am dat cu un luciu de buze cu aroma de capsune. In sfarsit am terminat. Cand am iesit din baie,  am dau cu ochii de Chris ce imi spune surprins:
- Hm..., ce bine arati! la care eu ai raspund amuzata:
- Multumesc ... si tu esti asa de sexy !
Chris era imbracat in niste blugi negri mulati, avea o camasa alba mulata, cu niste imprimeuri negre, iar la gat avea o cravata neagra. In picioare isi luase niste bocancei gri.
Dupa ce ne-am studiat unul pe celalalt, Chris vine langa mine, ma ia de mijloc, apoi ne intreptam spre iesirea din casa.


Va Urma :x !

Vorbe fara sens